diumenge, 10 d’abril del 2016

NdP i Fotos - Els rius d'Oleum de Vinaixa

Els amics del Club de la Boira han experimentat de la mà de Martí Terés una Oleum Experience prop de Vinaixa.


A les 09.00 h del matí del dissabte dia 9 d'abril s'ha iniciat la 2a activitat organitzada pel Club d'Amics de la Boira a l'ermita de Sant Bonifaci. Tots els participants d'aquest esdeveniment han pogut visitar l'ermita que roman tancada la majoria de dies de l'any i que han obert especialment per l'ocasió, l'associació d'amics de Sant Bonifaci.

Una quinzena de caminadors han gaudit d'un paisatge típicament garriguenc amb unes vistes magnífiques dels camps d'oliveres, camps d'ametllers i altres racons amb encant d'aquesta pintoresca comarca. Ben entrada la caminada, s'han aturat al molí d'oli de l'Oleum Flumen, on han gaudit d'una visita guiada per les seves instal·lacions i també d'una Oleum Experience amb un tast hedònic, on han pogut provar els olis del molí acompanyats d'altres aliments com un pa sucat amb maduixes i botifarra blanca o un briox de gelat de vainilla que no ha deixat indiferent als participants. 

Desprès de l'Oleum Experience, han caminat una curta distància fins arribar altre cop a l'ermita de Sant Bonifaci on l'organització ha ofert un avituallament amb productes de proximitat, com un assortiment de torrons de Cal Fèlix d'Agramunt, sucs de fruita naturals d'Alfarràs, fruits secs de les Borges Blanques entre d'altres.

Estigueu atents pels pròxims esdeveniments dels Amics del Club de la Boira!

CLICA AQUÍ PER VEURE L'ALBUM DELS RIUS D'OLEUM DE VINAIXA